J

ste nadšeným fanouškem seriálů, nebo prostě jen hledáte ideální film pro váš příští volný večer? Zapomeňte na zdánlivě nekonečné prohledávání programové nabídky jednotlivých televizních stanic, nebo dokonce listování tištěnými magazíny s televizním programem, které už dávno neodpovídají rychlému tempu dnešní doby.

Aktuální TV program

TVpoke přináší revoluci ve způsobu, jakým si budete vybírat filmovou a seriálovou zábavu. Během pár kliknutí si můžete prohlédnout aktuální nabídku TV stanic a vybrat pořad, který si nechcete nechat ujít. Nabídka TV programu je velmi intuitivní a velmi lehce se zorientujete. V případě, že nechcete procházet zvlášť všechny TV programy a hledat zajímavý film na večer, tak Vám pomůže sekce “Nejlepší filmy na večer”. V téhle sekci naleznete ty nejlepší filmy, které dnes můžete v televizi sledovat. 

Aktuální TV program na TVpoke.cz

Kde sledovat

"Za mě asi nejlepší vychytávka celého webu," s touto větou přišel náš redaktor, který dostal za úkol sepsat tento článek. Nyní už nemusíte zjišťovat, která streamovací platforma nebo televizní kanál promítá váš oblíbený film nebo seriál. Všechny potřebné informace o vašich oblíbených filmech a seriálech naleznete pohodlně na jednom místě, v sekci "Filmy a seriály". Tato funkce výrazně usnadňuje vyhledávání, protože centralizuje informace a ušetří vám čas strávený procházením různých platforem. Tvůrci webu dbají na to, aby databáze byla pravidelně aktualizována, takže zde najdete i ty nejnovější tituly.

Databáze filmů a seriálů na TVpoke.cz

Hodnocení streamovacích služeb

Že dáváte přednost spíše streamovacím platformám? U každého pořadu v rozsáhlé databázi TVpoke.cz naleznete nejen pečlivě sestavené recenze a hodnocení, které vám pomohou rozhodnout se, zda snímek shlédnout, ale také kompletní seznam streamovacích platforem, kde je daný obsah dostupný. 

Pokud stále váháte, jaká televizní stanice či streamovací služba bude ta pravá pro vás, stačí se začíst do obsáhlých recenzí streamovacích platforem, kde najdete všechny relevantní informace i objektivní srovnání s konkurenčními službami. Naopak v sekci televizních stanic na vás čeká přehled dostupnosti vysílání, stručná historie televize a obecná nabídka pořadů. Zkrátka a dobře, díky TVpoke máte vše, může milovník televizních pořadů potřebovat, na dosah ruky na jediném místě pro vaše maximální pohodlí.

Jak to všechno začalo

Myšlenka portálu, který usnadní výběr a sledování filmů a seriálů, vznikla začátkem roku 2023. Důvod byl prostý - nedostatečné uživatelské rozhraní a funkce již existujících webů s nabídkou televizních programů. Cílem projektu tak bylo vytvořit funkční a uživatelsky přívětivou platformu, která by tento nedostatek napravila a poskytla uživatelům snadný přístup k obsahu. A to se také povedlo - po několikaměsíčním intenzivním vývoji a testování byl v září 2023 spuštěn web Tvpoke.cz ve své současné podobě.

Tým TVpoke však rozhodně neusíná na vavřínech a neustále přichází s novými inovacemi, které usnadní výběr filmů i předplatného streamovacích služeb či procházení nabídky televizních stanic.