V

dnešní době máme na trhu nepřeberné množství zboží a služeb, které můžeme pořídit v různých cenových kategoriích nejčastěji online. Ať už se rozhodujeme, jaký vybrat mobilní tarif, na jakém e-shopu nakupovat zdravou stravu, na jaké seznamce najdeme životního partnera nebo si jako podnikatelé hledáme nejlepší platformu pro e-shop, web apod., je potřeba se v tom chaotickém světě nabídek vyznat. A proto je tady web 5NEJ.cz, který dělá výběr za vás. Projde obrovské množství nabídek, zboží i služeb a vybere pět nejlepších. Na tomto webu najdete srovnání i podrobné recenze a snáze se rozhodnete, co bude nejlepší pro vás samotné. 

5nej.cz - Úvodní obrazovka

Co 5NEJ.cz čtenářům nabízí

Webové stránky 5NEJ.cz tvoří lidé jako vy – čtenáři, uživatelé, ti, kteří testované služby dnes a denně využívají a mohou tak přinést reálný pohled a hodnocení. Zároveň jsou odborníky ve vybraných oborech, a tak dokážou jednotlivé služby nebo zboží porovnat v rámci parametrů, možností, vlastností atd. Díky tomu redaktoři 5NEJ.cz vytváří funkční web, který pomáhá denně desítkám i stovkám čtenářů vybírat to nejlepší, co online trh nabízí. 

5NEJ.cz nabízí celkem deset kategorií – oblastní, kde najdete srovnání všech možných služeb i zboží. Na své si zde přijdou jak online podnikatelé, kteří hledají nejlepší a nejvýhodnější nabídky online portálů a platforem pro své podnikání, tak běžní uživatelé internetu a různého zboží. 

V sekci pojištění se redaktoři webu podrobně zabývají srovnáními různých typů pojištění, od pojištění majetku, vozidel a cestovního pojištění, po pojištění životní a srovnání srovnávačů pojištění. Zjistíte tak kde si pojištění můžete sjednat nejlevněji a kde nejsnáze vyberete. 

5nej.cz - Srovnání

Podrobně se věnují redaktoři webu i jazykové sekci, kde předkládají řadu srovnání nejlepších online kurzů – angličtiny, němčiny, ruštiny, italštiny, španělštiny atd. Vybrat online jazykový kurz si tu můžete, ať už hledáte zábavu v podobě vzdělání, profesionální jazykový kurz nebo doučování ke školní výuce. 

I když má web 5NEJ.cz ještě sesterský web 5FIN.cz, kde se věnuje převážně finančním záležitostem, i zde, na 5NEJ.cz najdete řadu srovnání ve finanční oblasti. Redaktoři se podrobně věnovali srovnání bankovních i nebankovních půjček, hypoték, konsolidací atd. Pomohou vám najít i nejvýhodnější spoření nebo nejlepší formu investice, především v oblasti kryptoměn a forex brokerů. 

Náš tip!

Hledáte podrobné informace a rady ohledně online investic? Zajímá vás, jaké jsou nejlepší platformy pro investování, kryptoměny atd.? Podívejte se na web 5nej.cz a vyberte si nejlepší platformu, která vám dokonale sedne podle toho, jak jste v investování zkušení a co přesně hledáte. 

5nej.cz - Investice

Na své si tady přijdou i lidé, kteří podnikají (nejen) online a potřebují najít vhodný pokladní systém, nástroj pro e-mail marketing, platební bránu pro e-shop, účetní programy nebo tvorbu faktur. Pro online podnikatele redaktoři vytvořili celou sadu užitečných srovnání, které mohou výrazně pomoci řešit podnikatelské záležitosti, a také výrazně ušetřit při investici do jeho začátků i pokročilých úprav. 

Běžní uživatelé internetu pak ocení srovnání různých e-shopů, kde zjistíte, jak se kde nakupuje a kde se nákupy opravdu vyplatí, který je nejlepší mobilní tarif, internetová televize, internet na doma i v mobilu atd. Pro zájemce o zdravý životní styl nebo dietu nechybí ani srovnání různých online krabičkových diet, ketodiet nebo dokonce výživových poradenství. 

Na 5NEJ.cz najdete:

  • Recenze
  • Osobní názory a tipy redaktorů
  • Porovnání a názory široké veřejnosti
  • Osobně testované produkty, služby, weby, platformy i e-shopy
  • Doporučení na nejlepší nabídky ve vybrané oblasti
  • Upozornění, co v nabízených službách chybí i na co si dát pozor
  • Velká srovnání, která porovnávají několik nabídek v konkrétní oblasti zájmu
  • Přehledné tabulky, které vám pomohou se rychle zorientovat
5nej.cz - Recenze

5NEJ.cz není jen pro online podnikatele

Jak jste již nejspíš pochopili, 5NEJ.cz není určeno jen pro online podnikatele, ale především pro širokou veřejnost, která hledá nejlepší produkty, služby a online nástroje, jež by jí usnadnili život nebo pomohli ušetřit. I když původně web vznikl spíše za účelem usnadnit podnikání, ať už v online světě nebo v tom běžném, postupem času se přidávaly další recenze srovnání, které pronikaly do sféry běžných uživatelů. Dnes tak mohou čtenáři najít na webu řadu recenzí, v nichž si přečtou nezávislé hodnocení redaktorů, jež produkty a služby sami využívají. 

Proč vybírat to nejlepší spolu s 5NEJ.cz

5NEJ.cz zajímá nejen názor vybraných redaktorů, kteří na recenzích a srovnáních pracují, ale také veřejnosti a ostatních uživatelů. Neberou v úvahu jen své vlastní hodnocení, které by mohlo být mnohdy subjektivní, ale sledují i ohlasy ostatních uživatelů. Díky tomu jsou schopni představit recenzi, kde najdete nejen superlativy, ale také negativní hodnocení nebo to, co u dané služby či testovaného zboží chybí. 

5nej.cz - Kdo jsme

Redaktoři jsou vybraní odborníci vždy pro konkrétní oblast. Dokážou tak zhodnotit nejen své osobní zkušenosti, ale také porovnat zboží či služby v rámci širší nabídky. Ví, na to se zaměřit, co by u nabízené služby nemělo chybět, poradí, na co si dát pozor. Zkrátka ať už jste sami profesionálové a hledáte jen to nejlepší, nebo naopak konkrétní problematice nerozumíte a potřebujete odbornou radu s osobním náhledem, na 5NEJ.cz to najdete.