Z

ajímá vás, jaké šablony aktuálně nabízí eshopové řešení Shoptet? V dnešním článku pro vás máme všechny informace. Podíváme se také na to, jak se dají šablony od Shoptetu upravovat, a jaké šablony nabízí konkurence.

Shoptet je největší nástroj pro tvorbu eshopů v Česku, který používají desítky tisíc podnikatelů. Shoptet nabízí celkem jedenáct šablon zdarma a dalších 20 placených, jejichž jména byla inspirována názvy tanců a hudebních stylů. Zajímá vás, jak šablony od Shoptetu vypadají? Tady jsou:

Šablona Step od nástroje Shoptet. Dominuje jí tmavá barva a fotografie půvabné ženy se smyslným výrazem.
Šablona STEP.
Šablona Classic od Shoptetu. Už podle názvu jde poznat, že šablona je velmi univerzální. Dominuje modrá a žlutá barva.
Šablona CLASSIC.
Šablona Waltz od Shoptetu. Dominuje červená barva a fotky zákusků (na šabloně je zachycena prodejna zákusků).
Šablona WALTZ.
Šablona Tango od Shoptetu. Šablona je velmi vzdušná a velký prostor je zde věnován produktům. Dominuje bílá barva na pozadí.
Šablona TANGO.
Šablona Techno od Shoptetu. Šablona je velmi stylová, hlavním motivem je fotka dvou stylově oblečených lidí, může a ženy.
Šablona TECHNO.
Šablona Echo od Shoptetu. Šablona je stylová, dominuje jí velká fotka pánské kožené tašky, u níž je cenovka 1 499 korun.
Šablona ECHO.
Šablona Soul od Shoptetu. Šablona je pěkná, má růžové menu a stylové fotky, na kterých jsou dobře oblečení lidé.
Šablona SOUL.
Šablona Rock od Shoptetu. Na šabloně je uprostřed fotka dobře oblečené dívky s nápisem "NOVÁ KOLEKCE pro magické jaro".
Šablona ROCK.
Šablona Pop od Shoptetu pro eshop s módou. Na šabloně je uprostřed fotka krásné a vyzývavě oblečené dívky.
Šablona POP.

Všechny šablony od Shoptetu si můžete prohlédnout na oficiálních stránkách Shoptetu.

Všechny šablony jsou responzivní. To znamená, že budou dobře fungovat jak na desktopu, tak na mobilních telefonech a tabletech. Výška a šířka se totiž automaticky přizpůsobí konkrétnímu zařízení, ve kterém je šablona otevřená.

Šablony od Shoptetu nabízejí profesionální a čistý styl. Byť je jejich design univerzální a ničím nevybočuje, nedá se říct, že by šablony působily nezajímavě nebo nudně. Naopak působí moderně.

Každou ze šablon si můžete upravit tak, aby vám co nejvíce vyhovovala. Měnit můžete například barvu šablony (vybrat si můžete z osmi různých barevných variant). Také můžete upravovat a měnit různé prvky na stránce, mezi které patří například bannery, přihlašovací formulář nebo odkazy na Facebook či Twitter.

Pokud ovládáte CSS a HTML, můžete se pustit do větších zásahů a všechny úpravy si můžete sami naprogramovat. Případně si můžete najít zkušeného profesionála na webu Shoptetu, který vám s úpravou šablony pomůže.

VYZKOUŠEJTE SHOPTET ZDARMA

Jaké šablony nabízí konkurence?

Pokud se podíváme na nabídku šablon u konkurenčních řešení, zjistíme, že dva největší konkurenti Shoptetu, služby UPgates a Eshop-rychle aktuálně nabízejí devět a dvacet pět responzivních šablon.

  • Šablony od UPgates nás zaujaly na první pohled a jejich design se nám líbil ještě více než design šablon od Shoptetu. Šablony od UPgates nabízejí syté barvy, moderní fonty a zajímavý a neokoukaný styl. Více o šablonách od UPgates si můžete přečíst v naší aktuální recenzi tohoto nástroje.
Výchozí šablona eshopového nástroje UPgates. Dominuje na ní oranžová a hnědá barva a má čistý a elegantní styl.
Jedna ze šablon od UPgates.

PODÍVEJTE SE NA ŠABLONY OD UPGATES

  • Na Eshopu-rychle se nám líbily zejména šablony s názvy New York a Milano. Ty nabízejí pěkný a moderní design. Zbylé šablony nám přišly až příliš univerzální - i když uznáváme, že zrovna design šablon je velmi subjektivní záležitost a každému se může líbit něco jiného. Více o šablonách od Eshopu-rychle si můžete přečíst v naší aktuální recenzi.
Jedna ze šablon nástroje Eshop-rychle nazvaná New York. Šablona má pěkný design a je responzivní.
Šablona New York od Eshop-rychle.

PODÍVEJTE SE NA ŠABLONY OD ESHOP-RYCHLE